Често задавани въпроси - Изпълнители

1. Заплаща ли се ползването на Praimgo?

Регистрацията в Praimgo за Изпълнители е напълно безплатна. Регистрирайки се в платформата като Изпълнител, Praimgo ще направи проверка за това дали отговаряте на условията за Изпълнител в платформата и ще се свърже с Вас ако е необходимо. Повече за присъединяването Ви като изпълнител може да намерите тук

2. Може ли да ползвам платформата, без да съм регистриран?

Регистрацията е задължителна стъпка за ползване на всички функции, които предоставя Praimgo. Необходимо е да се регистрирате, за да може да създадете свой акаунт, чрез който да предлагате услугите си и да приемате поръчки за изпълнение. Можете да прочетете повече за регистрацията като Изпълнител и да се регистрирате тук

3. Не мога да добавя услуга в акаунта си – не я намирам ?

Въпреки, че сме се постарали да подберем максимално много атрактивни услуги, които да предложим в Praimgo, вероятно съществуват много други, които все още не сме и които с радост бихме обсъдили и добавили, в случай че отговарят на изискванията, които имаме за услугите, които предлагаме.

При условие, че не успявате да намерите услугата, която искате да добавите в акаунта си, първото нещо, което ще Ви посъветваме да направите е да проверите внимателно дали изписвате правилно услугата, дали не е възможно да присъства под друго име и ако отново не успявате да я откриете, може да използвате опцията „Предложи услуга“, като опишете каква услуга и при какви условия предлагате. В максимално кратки срокове ще разгледаме предложението и ще Ви информираме веднага щом създадем услугата, за да я добавите в акаунта си.

4. Не получавам никакви Поръчки от потребители за услугите, които съм предложил, защо?

Възможни са няколко основни причини за това да не получавате Поръчки за услугите, които сте добавили в акаунта си. Основни, на които трябва да обърнете внимание са:

  • Непълно попълване на въпросника за услугата, при добавянето и в акаунта, което може да ограничи показването Ви като Изпълнител на услугата на Потребители, които искат да се възползват от нея.

  • Твърде високи цени на услугата, които сте заложили – ако сте заложили твърде високи цени за услугата, то тя няма да бъде показвана на потребители, които са посочили среден диапазон на цената.