Добър ли си в това, което правиш?

Praimgo ти дава възможност да намериш поле за изява в стотиците уникални възможности, които ти дава платформата.

Регистрирай се като изпълнител

Ето как работи всичко?

1

Предложи услуга

Добави в акаунта си услугите, които искаш да изпълняваш. Отговори на няколко кратки въпроса и настрой календара си така, както ти е удобно на теб.

2

Приемай поръчки

Отговаряй на запитванията на клиенти и приемай поръчки за изпълнение. Колкото повече доволни клиенти, толкова повече възможности за нови задачи.

3

Получи сумата за задачата

Изпълнявай качествено услугите и бъди коректен Изпълнител. Печели високи оценки и препоръки от потребителите и се радвай на доволни клиенти.

Какво ви дава Praimgo?

Персонална бизнес страница

В Praimgo имаш възможност да създадеш напълно безплатно своя бизнес страница, в която да опишеш всички предимства на услугите, които предлагаш. Създай атрактивен акаунт, печели доволни клиенти и популяризирай лесно бизнеса си.

Лесно управление на графика

Управлявай графика си лесно и бързо, без усилия – добавяне на поръчка, промяна на час, анулиране на поръчка – всичко е само с един бутон в календара и графика ти е актуален. С Praimgo винаги знаете какъв е графикът Ви за деня и какви промени настъпват в него, чрез лесно и удобно табло за управление на Поръчките за деня.

Неограничен брой поръчки

Приемай толкова поръчки, колкото можеш да изпълниш. Изпращай неограничен брой оферти за изпълнение на задачи и привличай нови клиенти, чрез които да увеличиш печалбата си. Без ограничение в броя на поръчките. Работи толкова, колкото можеш.

Нови клиенти

Чрез Praimgo достигате лесно и бързо до много нови хора. Изпълнявайте качествено и надеждно услугите и повишете възможността си да бъдете препоръчани на повече потребители. Опишете услугите, които предлагате и ние ще се погрижим да Ви доведем хората, които имат нужда точно от тях.

Сигурно плащане

С Praimgo получаваш лесен и сигурен начин за проследяване на плащанията от клиенти в платформата. Следи по всяко време състоянието на поръчките си и управлявай всичките си разплащания по тях чрез системата за разплащане в Praimgo. Доволни клиенти – сигурен доход.

Заплаща ли се ползването на Praimgo?

Регистрацията в Praimgo за Изпълнители е напълно безплатна. Регистрирайки се в платформата като Изпълнител, Praimgo ще направи проверка за това дали отговаряте на условията за Изпълнител в платформата и ще се свърже с Вас ако е необходимо. Повече за присъединяването Ви като изпълнител може да намерите тук.


Може ли да ползвам платформата, без да съм регистриран?

Регистрацията е задължителна стъпка за ползване на всички функции, които предоставя Praimgo. Необходимо е да се регистрирате, за да може да създадете свой акаунт, чрез който да предлагате услугите си и да приемате поръчки за изпълнение. Можете да прочетете повече за регистрацията като Изпълнител и да се регистрирате тук.


Мога ли да променям графика си ден за ден?

В Изпълнителския си акаунт, Вие имате 2 календара, които можете да управлявате. Единия касае работното Ви време като Изпълнител в платформата, в резултат на което се съставя графикът Ви, а другия – времето и продължителността, за което изпълнявате всяка отделна услугата. И двата календара може да променяте ежедневно, в случай че нямате заети часове за поръчки, които не са отказани.

Разгледайте останалите въпроси за Изпълнители тук. Ако не намирате отговор на въпросите си, не се колебайте да се свържете с Praimgo и да потърсите съдействие. Можете да го направите тук.

Ако не намирате отговор на въпросите си, не се колебайте да се свържете с Praimgo и да потърсите съдействие. Можете да го направите тук.


Започни да откриваш нови клиенти чрез praimgo!

Регистрирай се като изпълнител