Намери точно това, което търсиш.

Не губи време в търсене и сравняване на оферти от изпълнители. Ние ще сравним качествата на всички професионалисти близо до теб и ще те свържем с най-подходящите.

Ето как работи всичко?

Намери

Разгледай списъка с услуги и намери точно тази, от която имаш нужда.

Заяви

Отговори на няколко кратки въпроса и избери от списък с Изпълнители тези, които отговарят на всичките ти изисквания.

Оцени и плати

Оцени усилията на Изпълнителя за свършената работа и помогни на други потребители да се възползват от качествени услуги. След като задачата е завършена и си доволен, заплати услугата.

Наемете точния специалист!

Изберете измежду множество проверени Изпълнители специалисти, които са на разположение да изпълнят задачата на мига!

Защитена поръчка с гаранция за изпълнение

Възползвайки се от Защитената Поръчка на Praimgo ти гарантираме, че ще заплатиш за изпълнението на задачата чак след нейното изпълнение. Избери сигурно плащане, чрез системата за разплащане на Praimgo, потвърди и оцени Изпълнението на задачата. Ако не си доволен или Изпълнителя не изпълни услугата, Praimgo ще направи всичко възможно да намери подходящо решение.
Виж още за защитена поръчка

Проверени професионалисти

Довери се на проверени Изпълнители от Praimgo, които непрекъснато преминават проверка и преглед на качеството на работа и обратната връзка от Потребители. За да предоставим максимална сигурност и спокойствие на потребителите си, следим стриктно обратната връзка от Потребителите, разглеждаме оплакванията и оценяваме качеството на тяхната работа. Ако имаме съмнение за неизряден или некачествен Изпълнител, предприемаме мерки по отстраняването му от платформата.

Купи услуга на момента

Купи избраната услуга на момента, без допълнителни проверки, въпроси и чакане. Намери правилния човек, който да свърши задачата вместо теб. Виж цената, която ще заплатиш за задачата предварително и заяви изпълнението и. Всичко останало е ангажимент на Praimgo и на Изпълнителите, на които се доверяваме.